K i n d e r p a r t i j t j e    k l e i e n   

Niets leuker dan een groep kinderen van 6 t/m 12 jaar zien werken met klei. Een kinderpartijtje is een feest in de Kleikelder. Onder begeleiding maken de kinderen een werkstukje. Dit varieert van een kop en schotel tot een sieradenbakje. Na het vormgeven van de klei worden de werkstukjes kleurig versierd en beschilderd met engobes (gekleurde kleislib). Na afloop van de workshop worden de werkstukjes geglazuurd en na een droogtijd in de keramiekoven gebakken. Twee weken later kunnen de werkstukjes weer worden opgehaald in de Kleikelder; altijd een leuke verassing!


Praktische informatie

Een kinderpartijtje duurt 1˝ uur en vindt plaats op de woensdag- of zaterdagmiddag (een andere dag is in overleg vaak ook mogelijk) in de Kleikelder. De kosten voor een kinderpartijtje bedragen €80,- voor max. 8 kinderen. Voor elk extra kind betaalt u €8,-. De prijs is inclusief klei, engobes en bak- en glazuurkosten.
Voor alle kinderen is er natuurlijk limonade.

Afspraak maken, of nog informatie nodig?
José Braam
026-3642713
jmtbraam@hotmail.com

Home     I    Portfolio     I     Cursussen     I     Kinderpartijtjes     I    Workshops    I     Biografie     I    Exposities     I     Contact