W o r k s h o p s

Met een stel vrienden, collega's of familie een middag creatief aan de slag? De Kleikelder biedt u de mogelijkheid om met een groep een workshop keramiek te volgen. In overleg kan deze een ochtend, middag, avond, of zelfs meerdere dagdelen duren. Afhankelijk van de wensen van de groep zal er een geschikt programma worden samengesteld. Ook kan er worden gekozen voor een specifieke opdracht.

Onder begeleiding gaan de deelnemers een werkstuk maken, bijvoorbeeld een vaas of een schaal. Alle benodigde materialen en gereedschappen zijn ter plaatse aanwezig. Na afloop van de workshop moeten de werkstukken drogen. Daarna worden ze geglazuurd en in de keramiekoven gebakken. Twee weken later zijn de werkstukken klaar en kunnen dan worden afgehaald.

In de Kleikelder is er ruimte voor maximaal acht personen. Voor grotere groepen wijken we in overleg uit naar een andere locatie. Voor meer informatie kunt u altijd contact met me opnemen.
Josť Braam
026-3642713   
jmtbraam@hotmail.com

Home     I    Portfolio     I     Cursussen     I     Kinderpartijtjes     I    Workshops    I     Biografie     I    Exposities     I     Contact